Forord

Kære kunde

Vi er utroligt glade for at præsentere dig for vores nye og opdaterede hjemmeside – en portal til vores verden af højkvalitetsprodukter og innovative løsninger, som vi er sikre på, vil imødekomme dine behov og forventninger. Vores sortimentsoversigt er samtidig blevet opdateret og viser nu et udvalgt dansk sortiment, som vi er stolte af at tilbyde til vores kunder.

Vores sortiment er faktisk meget større end det, du ser her på hjemmesiden. Vores mål er at finde løsninger og at kunne tilbyde alle former for emballage, grafisk og digitalt papir, kreativt papir, karton, selvklæbende, syntetisk og meget mere. Vi er stolte af at kunne præsentere vores firma og de produkter og tjenester, vi kan tilbyde. Vi opfordrer dig til at kontakte os for at lære mere om vores brede sortiment.

Vi er glade for at kunne præsentere et række spændende nyheder i vores sortiment inklusive produkter som Algro Design, Lakepaper Extra, Pergraphica Colours, La vie recyclée, Fiberskin, Coffee Cup Paper og mange flere. Vi er sikre på, at du vil finde noget, der passer til dine behov.

Vi er altid klar til at hjælpe og svarer gerne på dine spørgsmål. Vi håber, at du vil nyde at udforske vores nye hjemmeside og sortimentsoversigt og finde inspiration og løsninger, der kan hjælpe dig med at opfylde dine krav og ønsker.

Tak fordi du besøgte os – og velkommen til IGEPAgroup.

Dit IGEPAgroup Team

Felt