Grafisk

Vi kender papirverdenen og vi kender den grafiske branche.

Vi elsker papir!

Vi kender papirverdenen og vi kender den grafiske branche. Lad os hjælpe dig med at finde løsninger på dit papirbehov inden for alle typer af papir, karton, selvklæbende materialer, specialvarer med videre.

Mere om papir

Set udefra er papir fladt, hvidt og firkantet. Intet kunne dog være mere misvisende. Papir har i årtusinder været inspirationskilde for kreative mennesker, designere og idémagere. I vores verden kan papir også være hvidt og fladt, men det kan også være ru, bulky, præget, bestrøget, ubestrøget, træfrit, træholdigt, med vandmærke, med rifler, farvet, glittet – vi kunne blive ved. Papir kan fortælle historier, angive stemninger og sende signaler – altså signalere mange forskellige udtryk. Det rigtige papir kan kort sagt gøre en forskel.

Skræddersyede løsninger øger konkurrenceevnen

Når vi taler om papir, er det altid ud fra den kontekst du skal bruge det til. Det er uanset om det er til offset, digitaltryk eller til kopi. Vi er eksperter i at skræddersy løsninger, der giver dig den største konkurrencefordel. Det betyder det rigtige papir til den rigtige opgave, den rigtige pris og det rigtige logistik set-up. Vi udfordrer dig gerne på måden du køber ind på og de kvaliteter du anvender – kort sagt: du får vores fulde opmærksomhed og alle vores serviceydelser til din disposition. Vi VIL levere merværdi til dig.

Det rigtige papir – til den rigtige pris – til din produktion – til tiden

Vores sortiment er sammensat fra de førende producenter i Europa. IGEPAgroup er en af de største grossister i verden, det giver os de rigtige priser og prioritet hos vores leverandører. Vi er eksperter i logistik og vores kæmpestore europæiske logistik netværk giver dig varer til tiden og et meget stort udbud af papir- og kartonkvaliteter fra hele Europa. Varer på lager, mange lagre og et netværk af leveringsmuligheder – din foretrukne leverandør også af selv de største kuriositeter indenfor vores felt.

Vores store sortiment

Det lækre

Mangler du den perfekte finish til din tryksag? F.eks. stilfuldt og ekstremt hvidt, Hollywood glimmer og stjernestøv, lækkert italiensk design, rustik overflade, genbrug, klassiske antikstriber eller andet? Måske også en matchende konvolut?

Bestrøget papir

Bestrøget papir med mat, silk og gloss overflader. Stort sortiment og lagersikkerhed med levering fra dag-til-dag.

Ubestrøget papir, pre-print kvaliteter og genbrugskvaliteter

Ubestrøget papir i både offset og preprint kvaliteter. Ubestrøget papir er virkeligt oppe i tiden, fordi det har den rette haptiske fornemmelse, trykegenskaber i top og den lækre matte overflade. Vi har mange kvaliteter fra Europas førende producenter.

Genbrugskvaliteter i mange sammensætninger, hvidheder og overflader er virkeligt hot i disse år.

Specialiteter fra hele verden

Specialiteter fra hele verden ændres jævnligt, og nogle specialiteter er der mere at sige om end andre, så det er ikke alle du finder beskrevet her. Spørg os gerne eller tjek sortimentsoversigten.

Kontakt os

Kontakt vores interne salgsafdeling på 87 81 87 81 eller mail
michaelis_dk_order@igepagroup.com