Om IGEPA

Vi er stolte af at være et familieejet firma – nu med 4. generation ved rorpinden og direkte involveret i vores dagligdag.

Om E. Michaelis & Co. og IGEPAgroup

Vi er stolte af at være et familieejet firma – nu med 4. generation ved rorpinden og direkte involveret i vores dagligdag. Det giver konsensus og en helt unik familieånd i vores virksomhed.

Vores historie har i de første mange år drejet sig om papir til den grafiske industri. I de senere år er vi blevet totalleverandør til den grafiske industri, men samtidig har vi også taget hul på en masse nye og spændende forretningsområder til andre industrigrene end den grafiske.

Vil du vide mere om E. Michaelis & Co. og IGEPAgroup

IGEPAgroup

En stærk gruppe, som bidrager til din succes.

Viljen til at yde det bedste for vores kunder, forbinder de syv regionale grossister i IGEPA, og gør os til en af Europas førende handelsgrupper. Vores alsidighed, merværdi og service er vores DNA.

Med et unikt stort sortiment, fremragende logistikløsninger, engagerede interne- og eksterne rådgivere og et effektivt set-up med digitale løsninger, tilbyder vi afprøvede og anerkendte supply-chain koncepter til vores kunder. Vi tilbyder dermed et effektivt og tæt professionelt partnerskab med vores kunder, og vi er stolte af at have over 50.000 kunder, som vi har et mangeårigt leverandør-kundeforhold til.

E. Michaelis & Co. er en del af IGEPAgroup

IGEPAgroup har mere end 75 kontorer og lagre i 24 lande og over 3.500 medarbejdere. Dermed er vi en af de førende faghandelsgrupper i Europa, og vi har mere end 50.000 kunder indenfor industri, handel og detail. Sortimentet indeholder grafiske produkter, som papir og karton, kontorpapir, emballage og medier, maskiner og tilbehør, samt tekniske løsninger og meget andet. IGEPAgroup generer inklusive vores strategiske partnere en omsætning i Europa på cirka 12 mia. kroner.